Om Sandvika Flyttebyrå

Sandvika Flyttebyrå DA er slik

Sandvika Flyttebyrå er et flyttebyrå lokalisert i Sandvika og Bærum med 14 års erfaring med flytting til private og bedrifter. Vår spesialitet er flytting i Bærum, Asker, Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark.

Sandvika Flyttebyrå sine verdier er erfaring, trygghet, effektivtet og god kundeservice. Vi skjønner at flytting kan være veldig krevende og vi jobber for at du som kunde hos oss skal få en best mulig opplevelse under hele flytteprosessen.

God planlegging i samarbeid med deg og lang erfaring fra veldig mange ulike typer oppdrag gjør at vi kan bidra med gode løsninger på din flytteutfordring.

Våre nettsteder og portaler

Ansvarsfraskrivelse: Sandvika Flyttebyrå DA er ansvarlig og juridisk eier av nettstedene www.kolbotn1.no og www.skedsmo1.no, som brukes som nettportaler for å motta flytteforespørsler fra både private kunder og bedrifter. Vennligst merk at disse nettstedene ikke er bedrifter i seg selv, men snarere markedsføringsverktøy for Sandvika Flyttebyrå DA.

Sandvika Flyttebyrå DA, som et juridisk registrert selskap, eier og driver både www.kolbotn1.no og www.skedsmo1.no. Disse nettstedene er opprettet for å tilby en enkel og praktisk måte for potensielle kunder i Kolbotn-området og Skedsmo-området å sende inn flytteforespørsler og motta informasjon om flyttetjenestene som tilbys.

Det er viktig å merke seg at disse nettstedene kun fungerer som en portal for å samle inn forespørsler og formidle dem til Sandvika Flyttebyrå DA. All kommunikasjon, avtaler og transaksjoner relatert til flyttetjenestene vil bli behandlet direkte av Sandvika Flyttebyrå DA som den juridisk ansvarlige parten.

Mens vi streber etter å sikre at informasjonen som presenteres på www.kolbotn1.no og www.skedsmo1.no er nøyaktig og oppdatert, kan vi ikke garantere fullstendig feilfrihet. Vi oppfordrer brukerne til å kontakte Sandvika Flyttebyrå DA direkte for å bekrefte detaljer, priser og annen relevant informasjon angående flyttetjenestene.

Vær oppmerksom på at Sandvika Flyttebyrå DA tar personvern og datasikkerhet på alvor. Informasjonen som sendes gjennom forespørselsskjemaene på www.kolbotn1.no og www.skedsmo1.no, vil bli behandlet i samsvar med gjeldende personvernlover og retningslinjer.

Hvis du har spørsmål om eierskapet eller driften av www.kolbotn1.no og www.skedsmo1.no, vennligst kontakt Sandvika Flyttebyrå DA direkte for ytterligere informasjon.

Vennligst merk at bruken av www.kolbotn1.no og www.skedsmo1.no er underlagt gjeldende lover og regler i jurisdiksjonen der du opererer. Ved å bruke disse nettstedene, godtar du å overholde vilkårene og betingelsene som er fastsatt av Sandvika Flyttebyrå DA.

Kontaktinformasjon

Adresse:

Rådmann Halmrastvei 9, 1337 SANDVIKA

Telefon:

+47 67547650 

Sosial Media

Facebook