Priser flytting

Våre priser for flytting gjelder fra vi kjører fra vår arbeidsplass til vi er tilbake. Det tilkommer overtidstillegg etter kontortid og alle søndager pluss alle helligdager med 50% Minstetid for bestilling er 3 timer.

Fastpris gies kun på lange turer som f. eks Trondheim og Bergen!

Flyttebil og 2 mann

Passer best for boliger opp til 75 kvm

Kr.1400,- inkl. Mva

Flyttebil og 3 mann

Passer best for store boliger eller med mange trapper

Kr.1950,-inkl. Mva

Pianoflytting

Minstepris for å flytte piano eller andre tunge løft 

Kr.4000 - inkl. Mva

Hva koster det å flytte?

Hva koster det å flytte? Dette er et spørsmål mange stiller seg når de planlegger en flytting. Kostnadene knyttet til en flytting kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på boligen, avstanden mellom de to adressene, mengden av eiendeler som skal flyttes, og hvilke tjenester du ønsker å inkludere i flytteprosessen.

Det finnes ulike alternativer når det gjelder flyttetjenester, og prisene vil derfor variere basert på dine spesifikke behov og ønsker. Her er noen vanlige faktorer som kan påvirke kostnadene ved en flytting:

  1. Boligstørrelse: Størrelsen på boligen din vil spille en rolle i å bestemme flyttekostnadene. Jo større bolig du har, desto mer tid og ressurser vil det kreve for å flytte alt innholdet.

  2. Avstand: Avstanden mellom den gamle og nye adressen vil også påvirke prisen. Langdistanseflyttinger vil vanligvis være dyrere enn lokale flyttinger på grunn av høyere transportkostnader og eventuelle ekstra logistiske utfordringer.

  3. Antall eiendeler: Mengden av eiendeler du skal flytte vil ha innvirkning på kostnadene. Hvis du har mange tunge eller skjøre gjenstander, kan det være nødvendig med ekstra mannskap eller spesialisert emballasje for å sikre at alt blir transportert trygt.

  4. Tjenester: Valg av tjenester vil også påvirke prisen. Noen flyttebyråer tilbyr fullserviceflytting, der de tar seg av alt fra pakking og demontering til lasting, transport og utpakking. Disse tjenestene vil generelt være dyrere, men de kan også gjøre hele flytteprosessen enklere og mer effektiv.

Det er viktig å huske på at flyttekostnadene kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å få pristilbud fra forskjellige flyttebyråer og sammenligne dem. Vær også oppmerksom på eventuelle tilleggskostnader som forsikring, emballasjemateriale eller midlertidig lagring hvis det er relevant for din situasjon.

For å få en nøyaktig prisvurdering anbefales det å kontakte flyttebyråene direkte og be om et skriftlig prisestimat basert på dine spesifikke krav. Mange flyttebyråer tilbyr gratis befaringer der de kan vurdere omfanget av jobben og gi deg en mer nøyaktig pris.

Husk at mens prisen er viktig, er det også viktig å vurdere kvalitet, pålitelighet og omdømme til flyttebyrået. Å velge et pålitelig og profesjonelt flyttebyrå kan bidra til å sikre en smidig og stressfri flytteopplevelse.

Uansett budsjett og behov, er det viktig å være klar over kostnadene knyttet til flyttingen din. Ved å planlegge og undersøke deg grundig om prisene og tjenestene som tilbys av ulike flyttebyråer, kan du ta en informert beslutning og sikre at budsjettet ditt er tilstrekkelig.

Når du kontakter flyttebyråene, er det viktig å være tydelig og presisere dine behov og ønsker. Dette vil hjelpe dem med å gi deg en mer nøyaktig prisvurdering. Spør også om det er eventuelle ekstra kostnader som kan påløpe underveis, slik at du unngår overraskelser.

Noen flyttebyråer tilbyr også fleksible betalingsalternativer, for eksempel delbetaling eller avdragsordninger, som kan være nyttige hvis du ønsker å spre kostnadene over tid.

I tillegg til å kontakte flyttebyråer, kan det være lurt å vurdere om det er noen tiltak du kan gjøre selv for å redusere kostnadene. Dette kan inkludere å pakke og organisere eiendelene dine på forhånd, slik at flyttebyrået bare trenger å ta seg av selve transporten. Du kan også vurdere å selge eller donere unødvendige eiendeler for å redusere mengden som skal flyttes.

Husk at det billigste alternativet ikke alltid er det beste. Kvalitet og pålitelighet bør også være viktige faktorer å vurdere når du velger et flyttebyrå. Sjekk omtaler og anmeldelser fra tidligere kunder for å få en idé om selskapets rykte og kundeservice.

I sum er det vanskelig å gi en eksakt pris uten å vurdere dine spesifikke behov og ønsker. Men ved å gjøre litt forskning, sammenligne priser og velge en pålitelig flyttepartner, kan du finne en flytteløsning som passer innenfor budsjettet ditt.

Ikke nøl med å kontakte Sandvika flyttebyrå eller andre selskaper direkte for å få mer informasjon om deres priser og tjenester. De vil kunne gi deg en mer nøyaktig vurdering basert på dine individuelle flyttebehov. Lykke til med flyttingen din!